Steun de film "Dexia of de gijzeling van een democratie" Voor een Participatief en Onafhankelijk Productiemodel!


Accueil > NL > Artikels > Artikels

Spaanse Robin Hood lichtte banken op

Robin Hood, de jeugdheld van velen, lijkt gereïncarneerd in een Spaanse activist. Enric Duran leende bijna een half miljoen euro van Spaanse banken om het geld vervolgens te investeren in antikapitalistische initiatieven.

"Dexia of de gijzeling van een democratie": Waarom ons steunen?

Het productiebudget zal hoofdzakelijk dienen om de gebruiksrechten te kunnen aankopen van audiovisueel archiefmateriaal. We hebben eveneens kosten voor de verplaatsingen, communicatie, aanmaken van DVD ’s... Uw steun zorgt er ook voor dat wij een post-productie van betere kwaliteit kunnen (...)

’Tom at the Farm’: Thriller over homohaat

De nog altijd maar 25-jarige Canadese filmmaker Xavier Dolan is gekend voor zijn hoog werkritme en zijn stevige stellingnamen. “U veroordeelt geen homoseksuelen maar ik veroordeel imbecielen” twitterde hij richting Christine Boutin toen de Franse politica homoseksualiteit “een gruwel” noemde. Zijn (...)

Redding van het ABC cinema

Sinds juni 2013 staat de voormalige ABC cinema leeg. Het team van Cinema Nova was al enkele maanden geïnteresseerd in het enorme potentieel dat de plek heeft voor het culturele leven in Brussel.

FILM Festival SYSTEM D

Eind december rollen we de rode loper uit in BRONKS voor de eerste editie van het filmfestival System D, een festival voor jong opkomend talent in Brussel.

Het Millenium Film Festival

Dit jaar wordt voor de 4e keer het Internationaal Documentaire Film Festival Millenium georganiseerd. 50 films worden voorgesteld, tussen 17 april en 5 mei in Brussel.

Activisten, geen terroristen

Activisten, geen terroristen Burgerprotest is elementair voor elke democratie

Solidariteitsactie voor twee Ijslandse activisten

Op 14 september werd een solidariteitsactie gehouden voor de twee ijslandse activisten die een uitwijzing tegenhielden van een asielzoeker.

1 september. Brussel

Door Bie Vancraeynest

18 Kanakse jongeren komen aan in Brussel!

Persbericht van ZIN TV

Suivre la vie du site zu    ?    |    titre sites syndiques OPML   ?  


Site réalisé avec SPIP